15 minuter från E4:an vid Indalsälvens kant
Vi erbjuder en modern och ombonad hotell & konferensanläggning på landsbygden för företag
och privatpersoner där man kan umgås, äta gott, utvecklas och njuta.
Varmt välkomna till Östanskär, i en lantlig miljö med tydlig närhet till skogen och den svenska landsbygden.
Här har ni en avslappnad plats i utkanten av Sundsvall med närhet till Sundsvalls flygplats, en plats för kreativa möten, festliga fester eller en lekfull kickoff med företaget.
Vi erbjuder annorlunda hotellrum med egna ingångar i "berget", mat med inspiration från Norrland, Sverige och i synnerhet våra skogar och sjöar.
På vår aktivitetsbana har ni en rolig stund med lekfulla och teambildande aktiviteter.
Rundar av kvällen gör ni med fördel i våran Bad- och Bastudel (förbokning).
Mejla oss, eller ring för en offert eller om ni har funderingar kring vårat utbud.
Välkommen på årets julbord med inspiration från skogen.
Med fokus på viltdelikatesser och lokala råvaror
Vi kommer att servera julbord enligt datum nedan, men öppnar även för större gruppbokningar på förfrågan:
29, 30 November
6, 7, 13, 14, 20 December
Julborden serveras:
Fredagar från 18.00
Lördagar: från 17.00
Priser:
Endast julbord 995 kr per person
Julbord med övernattning 1670kr per person
Julbord med övernattning för 2p i tvåbäddsrum 2840kr
Bokning och frågor via julbord2024@outlook.com
Vi tänker på miljön. därför försöker vi ha en stor del ekologiska råvaror och miljömärkta produkter, detta kan innebära en liten högre kostnad men vi försöker alltid att kommunicera ut varför, detta är alltså en anledning.
Vi på Östanskär strävar efter att erbjuda våra gäster den bästa kvalitén med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår energi-, vatten- och kemikalieförbrukning. Vi köper in en stor del miljömärkta kemikalier så som rengöringsprodukter, disk- och tvättmedel samt städar i längsta möjliga mån utan kemikalier. Vi arbetar aktivt med att sortera vårt avfall samt minimera engångsförpackningar och plast.
I vår restaurang serveras säsongsbetonad mat lagad med i huvudsak närproducerade råvaror för att göra ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi hanterar en stor del av vår köttförbrukning själva genom konceptet "skog till bord" och viltkött är vår huvudsakliga proteinkälla.
Personalen engageras i miljöarbetet för att vi tillsammans ska kunna skapa ett miljömedvetet företag. Även gäster informeras och uppmuntras att hjälpa till genom att bl.a. sortera skräp i utplacerade stationer. Gäster som bor mer än natt får inte per automatik sitt rum städat utan måste själva beställa städning och på så vis vara med att ta ett beslut mot en bättre värld.
Såhär behandlar vi dina personuppgifter | Miljöpolicy | Jaktmarker | Hållbarhet | Facebook | Evenemang
Copyright © Alla rättigheter förbehållna