Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Konferens, Örnsköldsvik

Dina sinnen ger minnen

Östanskär Jakt och Konferens har sex olika konferensrum att välja mellan som är fullt utrustade och har en trivsam atmosfär. Samtliga lokaler är variabla och rymmer stora som små sällskap.


Med oss finns gott om utrymme för konstruktivt tankearbete med komfortabelt boende där ni i vår eminenta restaurang alltid serveras vällagad mat på trakternas finaste råvaror.

När ni söker den rätta miljön för er konferens ska ni kontakta oss på Östanskär Jakt och Konferens. Vår konferensanläggning ligger belägen 15 mil från Örnsköldsvik vars fantastiska omgivning bjuder på naturens skönhet och lugn.

Boka in konferensen på Östanskär Jakt och Konferens- 15 mil från Örnsköldsvik

På Östanskär Jakt och Fiske erbjuds moderna konferensrum för dagens konferenser, trevligt dukade matsalar när ni vill avnjuta en god måltid och ett SPA med fullständiga rättigheter närhelst avkoppling önskas. Hos finns allt som krävs för att er uppfylla era krav på en lyckad konferens! Här finns också många valmöjligheter av nervkittlande aktiviteter och närhet till god service.

Kompetent och serviceinriktad personal finns alltid nära för att se till att er konferens blir så framgångsrik som ni önskar.

För ytterligare information om möjligheterna som finns tillsammans med oss på Östanskär Jakt och Konferens är ni välkomna att höra av er till oss. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna närmare om hur vi kan hjälpa er att planera en inspirerande konferens- bara 2 timmars bilfärd från Örnsköldsvik!