Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Konferens, Östersund

Dina sinnen ger minnen

Konferens hos oss nära Östersund

Östanskär Jakt och Konferens erbjuder sex olika konferensrum för dig i Östersund, samtliga fullt utrustade med en gemytlig atmosfär. Flexibla lokaler som rymmer små som stora grupper.


Tillsammans med oss finns utrymme för konstruktivt tankearbete med bekvämt boende där ni i vår eminenta restaurang alltid serveras välsmakande mat tillagad på nejdens finaste råvaror.

Vänd er till oss på Östanskär Jakt och Konferens är ni söker den rätta miljön för er konferens ska ni kontakta oss på Östanskär Jakt och Konferens. Vår konferensanläggning ligger belägen 18 mil från Östersund vars omgivning bjuder på naturens slående skönhet och lugn.

Boka er konferens på Östanskär Jakt och Konferens – 2,5 H bilfärd från Östersund

På Östanskär Jakt och Fiske erbjuds moderna konferensrum för inspirerande möten, mysigt dukade matsalar för en trevlig måltid samt en komplett relax när avkoppling önskas. Hos finns allt som krävs för att uppfylla era krav på en framgångsrik konferens nära Östersund! Här finns även ett flertal möjligheter för nervkittlande aktiviteter och närhet till vår serviceinriktade personal som alltid finns nära för att göra er vistelse minnesvärd.

Kontakta oss för att boka konferens – inte långt från Östersund

För mer information om vilka konferenspaket och möjligheter som finns med oss på Östanskär Jakt och Konferens är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss. Vi besvarar era frågor och berättar gärna närmare om hur vi kan hjälpa er att anordna en givande konferens- endast 2,5 timmars bilfärd från Östersund!