Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Konferensanläggning, Härnösand

Dina sinnen ger minnen

Söker ni efter den perfekta konferensanläggningen för ert sammanträde ska ni vända er till oss på Östanskär Jakt och Konferens. Med fullt utrustade konferenslokaler kan vi erbjuda flexibilitet och kan rymlighet för olika stora sällskap.

Konferensanläggningen ger er utrymme för produktivt tankearbete där det finns möjlighet till komfortabelt boende i charmiga rum och vällagade måltider i vår eminenta restaurang. Oss finner ni ett par mil söder om Härnösand.

Östanskär konferensanläggning – bara några mil från Härnösand!

Hos oss erbjuds en modern konferensanläggning för upplyftande konferenser, härliga matsalar för smaksensationer tillagade på traktens finaste råvaror och ett komplett SPA för relax. Alltid med närhet till vår serviceinriktade personal som finns nära till hands för att göra er vistelse minnesrik. Kort sagt har vi det som krävs för att kunna uppfylla era önskningar och krav på en lyckad konferens! När ni besöker oss rekommenderar vi även att ni passar på att prova våra nervkittlande aktiviteter för att knyta samman gruppen.

Kontakta oss gärna för vidare information angående vår konferensanläggning. Vi besvarar era frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa er att arrangera en givande konferens- endast 40 minuter bilfärd från Härnösand.

Välkomna till oss på Östanskär Jakt och Konferens!