Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Konferensanläggning, Örnsköldsvik

Dina sinnen ger minnen

För er som söker efter den perfekta konferensanläggningen är Östanskär Jakt och Konferens det ultimata valet. Med konferenslokaler som är fullt utrustade kan vi föreslå anpassbarhet och kapacitet för små som stora sällskap. Förutom detta har konferensanläggningen en enastående omgivning som enkelt inbjuder till produktivt tankearbete. Med oss har ni möjlighet att bo bekvämt i våra charmiga rum och avnjuta välkomponerade måltider i vår restaurang.

Östanskär Jakt och Konferens hittar ni 15 mil från Örnsköldsvik!

Boka konferensen på Östanskärs konferensanläggning

Under ert besök på vår konferensanläggning rekommenderar vi er även att prova våra nervkittlande aktiviteter som knyter samman er grupp.

För er konferens erbjuder anläggningen moderna och luftiga lokaler för upplyftande konferenser, underbara matsalar där vällagad mat på närodlade råvaror serveras samt ett fullständigt SPA för en lugn stund. Vår ambition ligger i att er vistelse blir effektiv och givande, därför är vi särskilt måna om att ni hela tiden har närhet till engagerad personal.

Ni är mycket välkomna att ta kontakt med oss om ni önskar vidare information om vår konferensanläggning. Vi besvarar eventuella frågor och ger gärna ett förslag på hur vi skulle gå tillväga för att göra er vistelse minnesvärd.