Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Konferensanläggning, Östersund

Dina sinnen ger minnen

När ni söker efter en ultimat konferensanläggning så är Östanskär Jakt och Konferens ett fulländat val. Samtliga lokaler är fullt utrustade och är flexibla med egenskap att rymma både mindre och större sällskap. Därutöver har vår konferensanläggning en naturskön omgivning som enkelt inbjuder till konstruktivt tankearbete. Vi har många olika rum att erbjuda för alla tycken.

Boka in upplevelserik konferens på vår konferensanläggning

Under er vistelse på vår konferensanläggning föreslår vi att ni testar våra nervkittlande aktiviteter som knyter samman gruppen. För konferensen erbjuds luftiga och moderna lokaler för inspirerande möten, matsalar med gemytlig atmosfär där vällagad mat på ekologiska råvaror serveras samt ett komplett SPA för en lugn stund. Vår ambition är att se till att er vistelse blir både produktiv och inbringande, därför är vi extra angelägna om att ni hela tiden har närhet till vår engagerade och serviceinriktade personalstyrka.

Inför ert besök uppskattar vi ifall ni kontaktar oss angående hur era förväntningar ser ut inför vistelsen. Vi besvarar era frågor, berättar allt ni behöver veta och lägger gärna fram ett förslag på hur vi skulle gå tillväga för att göra er vistelse minnesrik.

Varmt välkomna till oss på Östanskär Jakt och Konferens- Ni finner oss 2,5 timmes bilfärd från Östersund!