Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Konferensanläggning, Sundsvall

Dina sinnen ger minnen

Eftersöker ni den ultimata konferensanläggningen för er konferens ska ni vända er till oss på Östanskär Jakt och Konferens. Med fullt utrustade konferenslokaler kan vi erbjuda flexibilitet och kapacitet för sällskap i olika storlekar.

Konferensanläggningen har en unik närhet till naturen och bjuder in till produktivt tankearbete där det finns möjlighet till bekvämt boende i charmiga rum och vällagade måltider i vår restaurang. Oss hittar ni endast några mil utanför om Sundsvall.

En konferensanläggning med många möjligheter

Med oss erbjuds ni en modern konferensanläggning för upplyftande möten, mysiga matsalar för smaksensationer tillagade på närodlade råvaror samt ett komplett SPA för rekreation. Vi har vad som krävs för att kunna uppfylla era krav på en lyckad vistelse. Under ert besök rekommenderar vi er även att prova våra utmanande aktiviteter för att knyta er grupp samman.

Ta kontakt med oss för mer information om vår konferensanläggning. Vi ger er svar på eventuella frågor och berättar gärna närmare om hur vi kan hjälpa er att arrangera en givande konferens strax utanför Sundsvall. Hjärtligt välkomna till Östanskär Jakt och Konferens. Alltid med närhet till vår serviceinriktade personal som finns nära till hands för att göra er vistelse minnesrik.