Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Konferensanläggning, Timrå

Dina sinnen ger minnen

För er som letar efter den ultimata konferensanläggningen är Östanskär Jakt och Konferens det perfekta valet. Med fullt utrustade konferenslokaler kan vi erbjuda flexibilitet och kapacitet för grupper av olika storlek. Konferensanläggningen har dessutom en unik närhet till naturen och bjuder in till produktivt tankearbete. Här finns möjlighet till bekvämt boende i charmiga rum och framstående måltider i vår restaurang.

Oss hittar ni bara några mil utanför Timrå!

En konferensanläggning som erbjuder många valmöjligheter

Östanskär Jakt och Konferens är en konferensanläggning med moderna lokaler för upplyftande möten, underbara matsalar för god mat tillagad på traktens finaste råvaror samt ett komplett SPA för avslappning. Vi har det som krävs för att uppfylla diverse krav på en resultatrik vistelse. Under ert besök föreslår vi er också att prova våra utmanande aktiviteter för att knyta samman er grupp.

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss för ytterligare information om vår konferensanläggning. Vi ger er svar på eventuella frågor och berättar närmare om hur vi kan hjälpa er att forma den perfekta konferensen för er. Hos oss har ni alltid närhet till serviceinriktad personal nära till hands för att göra er vistelse minnesrik.