Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Team building nära Sundsvall

Dina sinnen ger minnen

En kickoff kan man använda med fördel för att informera medarbetare om det kommande året samt motivera gruppen att arbeta mot nya gemensamma mål. Ett ypperligt tillfälle för stärkande team building och en rolig stund tillsammans.

Östanskär Jakt & Konferens är en aktivitetsanläggning som ligger strax utanför Sundsvall. Med mångårig branschvana har vi med åren arrangerat en rad framgångsrika kickoffer i olika former. Vi erbjuder aktiviteter som omfattar rafflande utmaningar av alla slag.

Kom hit för att uppleva spänningen och utmana varandra. Här kan ni välja bland aktiviteter som skogstraktor, precisionsskytte, spiktävling, crosscart, ringkastning, dart och minigrävare etc.

Boka nästa kickoff på Östanskär Jakt & Konferens utanför Sundsvall

Vi tror att nyckeln till en lyckad kickoff är delad glädje och gemenskapen i aktiviteterna. Givetvis hjälper vi till att planera samt koordinera kickoffen, för små som stora grupper. Vi känner oss övertygade om att våra provokativa aktiviteter kommer att ge er en oförglömlig upplevelse på vår anläggning.

Om ni planerar en vistelse som inkluderar övernattning har vi många olika rum att erbjuda. Glöm inte att göra i vårt besök i vår härliga relax och vår eminenta restaurang för en god bit mat.

Inför vistelsen får ni gärna informera oss om vilka förväntningar som finns inför er kickoff så skräddarsyr vi ett upplägg speciellt efter era önskemål.
Välkomna till Östanskär Jakt & Konferens utanför Sundsvall.