Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Team building, Örnsköldsvik

Dina sinnen ger minnen

Genom att arrangera en kickoff informerar du enkelt dina medarbetare om kommande utmaningar samtidigt som du enkelt motiverar gruppen med en trevlig stund tillsammans. Detta är alltså ett utmärkt tillfälle för teambuilding!
Östanskär Jakt & Konferens är en aktivitetsanläggning som du finner 15 mil från Örnsköldsvik.

Vi har lång branscherfarenhet och har under åren arrangerat ett flertal framgångsrika kickoffer för små som stora sällskap. Här erbjuds aktiviteter som omfattar nervkittlande utmaningar.

Gör ett besök hos oss för att uppleva spänningen och utmana varandra i aktiviteter som t ex. spiktävling, ringkastning, crosscart, skogstraktor, minigrävare, precisionsskytte och dart, etc.

Boka en upplevelserik team building på Östanskär Jakt & Konferens

Nyckeln till en framgångsrik kickoff tror vi är delad gemenskap och glädje i upplevelsen. Självklart hjälper vi er med både planering och koordinering av er kickoff med förhoppning om att våra utmanande aktiviteter kommer att ge en minnesrik upplevelse på vår aktivitetsanläggning.

Önskar ni en vistelse som inkluderar övernattning? I så fall har vi många charmiga rum att erbjuda. Kom ihåg att besöka vårt härliga SPA och vår mysiga restaurang för en god bit mat.

Informera oss gärna på förhand om hur förväntningarna inför er kickoff ser ut, så ser vi till att forma ett upplägg speciellt anpassat efter just era önskningar.
Hjärtligt välkomna till oss på Östanskär Jakt & Konferens, 2 h bilfärd från Örnsköldsvik!