Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Team building, Östersund

Dina sinnen ger minnen

Genom att arrangera en kickoff informeras medarbetare på ett enkelt vis om kommande utmaningar samtidigt som gruppen lätt motiveras genom en trevlig stund tillsammans. Detta är med andra ord en perfekt situation för teambuilding!

Aktivitetsanläggningen Östanskär Jakt & Konferens hittar ni 18 mil från Östersund. Vi har flera års erfarenhet inom branschen och har under årens gång anordnat många framgångsrika kickoffer för stora som små sällskap. Hos oss erbjuds aktiviteter som består av nervkittlande utmaningar. Gör ett besök, upplev spänningen och utmana varandra i aktiviteter som spiktävling, ringkastning, dart, precisionsskytte, crosscart, skogstraktor, minigrävare mm.

Boka in en nervkittlande kickoff på Östanskär Jakt & Konferens

Vi tror att nyckeln till en framgångsrik kickoff är delad samhörighet och glädje i upplevelsen. Med våra kickoffer vill vi visa hur viktig gruppens sammanhållning och utveckling är. Självfallet kan vi hjälpa till med både planering och samordning av kickoffen med höga förhoppningar om att våra eggande aktiviteter kommer att ge en minnesrik vistelse på vår anläggning.

Önskar ni att ert besök som inkluderar övernattning? I så fall kan vi erbjuda många charmiga rum. Kom också ihåg att göra et besök i vår härliga relax och avnjut en god måltid i vår eminenta restaurang.

Ni får gärna informera om hur förväntningarna inför er kickoff ser ut innan ankomst, så vi kan skräddarsy ett upplägg speciellt anpassat efter just era önskemål.

Välkomna till oss på Östanskär Jakt & Konferens, cirka 2,5 timmars bilfärd från Östersund!