Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Team buildning, Timrå

Dina sinnen ger minnen

Genom att arrangera en team building informerar man enkelt medarbetare om kommande utmaningar och motiverar gruppen att arbeta mot nya mål samtidigt som ni kan ha en trevlig stund tillsammans. Detta är alltså ett ypperligt tillfälle för teambuilding.

Östanskär Jakt och Konferens aktivitetsanläggning finner du strax utanför Timrå och har lång branschvana. Under åren har vi arrangerat en rad framgångsrika kickoffer för olika smaker. Hos oss erbjuds aktiviteter som omfattar massor av nervkittlande utmaningar. Besök oss för att uppleva spänningen och utmana varandra i aktiviteter som exempelvis spiktävling, crosscart, skogstraktor, precisionsskytte, ringkastning, dart och minigrävare etc.

Boka er team building på Östanskär Jakt och Konferens utanför Timrå

Nyckeln till en lyckad kickoff tror vi är delad glädje och gemenskap i aktiviteterna. Naturligtvis hjälper vi er att både planera och koordinera er kickoff med förhoppning om att våra provokativa aktiviteter kommer att ge er en oförglömlig upplevelse på vår aktivitetsanläggning.

Planerar ni en vistelse som inkluderar övernattning? Då har vi många olika rum att erbjuda. Glöm inte att besöka vår härliga relax och vår eminenta restaurang för en god middag.

Inför er vistelse hos oss får ni gärna informera oss om hur förväntningarna med er kickoff ser ut å formar vi ett upplägg särskilt anpassat efter just era önskemål.

Varmt välkomna till Östanskär Jakt och Konferens utanför Timrå!