Östanskär 153 86040 Indal
0706592110
info@ostanskar.se

Brand i vår spa/relax avdelning

Dina sinnen ger minnen

Brand i vår spa/relax avdelning

Röken har börjat skingra sig efter den så fruktansvärda branden i vår uppskattade bad och bastu anläggning i onsdagskväll. 
Vi vill börja med att rikta ett stort tack till våra gäster som visade stort empati och förståelse inför den uppkomna situationen, och ett stort tack till räddningstjäns/brandkår som rådigt lyckades bemästra den våldsamma branden och undvika spridning till vårt boende som låg nära intill.

Efter ett fåtal timmars dålig sömn under natten så vigde vi torsdagen åt att prata med vår personal och andra berörda, fokus lades snabbt in på att konstatera ev skador utöver själva spadelen. Och bara efter några timmar så var arbetet igång med att sanera de rum som låg närmast branden som tagit skada av brandröken. Övriga anläggningen har klarat sig bra i övrigt, förutom El och vatten som börjat undersökas och återställas, vi vet dock inte exakt än när allt kommer att vara i drift men vår förhoppningen är inom en vecka.

Redan nu finns det planer att på sikt återskapa en spa och relax del med utsikt över vårt vackra östanskär. Och vi vill samtidigt påminna om vår aktivitetsbana där man kan ha en trevlig och fartfylld stund under sin vistelse hos oss.

Vi hälsar alla våra gamla som nya gäster välkomna till oss på Östanskär jakt och konferens.